Hurtiglenker

 

Nonfood.no

Produktsøk

Hva vil du søke etter:
Hva vil du søke på:

Du er her:

Verktøylinje

 

Culinor AS
Culinor AS er blant landets ledende leverandører av produkter utviklet for storhusholdninger. Vi representerer mange betydelige og velrenommerte produsenter fra inn- og utland, med hovedtyngde innenfor produktområdene kaker, brød og ferdigretter.

Culinor kan se tilbake på en jevn og positiv utvikling gjennom 35 år i bransjen og er nå representert innenfor både storhusholdning, servicehandel- og dagligvaremarkedet.

 

Vår visjon
Culinor skal bringe nasjonale og internasjonale bakervarer, kaker og ferdigretter av høy kvalitet til det norske markedet. Vi skal levere matglede, kunnskap og opplevelser til de tusen hjem og virksomheter.

Vi skal skape glede gjennom mat.

 

Kunsten å glede
Culinor har gleden av å bringe internasjonale og nasjonale bakervarer, kaker og ferdigretter til det norske folk.

Våre produkter er fremstilt med kjærlighet, stolthet, kunnskap og solide håndverktradisjoner, noe som skal merkes både i duft, smak og opplevelse. Vi er overbeviste om at ethvert måltid er, og skal være, et høydepunkt. Noe man skal glede seg til og noe man skal glede seg over. Vi er derfor svært nøye med hvilke leverandører og produkter vi tilbyr vårt marked.

Vi har strenge krav til kvalitet og kun kvalifiserte utøvere og produkter slippes gjennom til våre kunder og samarbeidspartnere.

Gjennom våre verdier åpenhet, omtenksomhet, begeistring og sult ønsker vi og identifiseres som en person det skal være gøy å være sammen med, som du kan stole på, som bryr seg og som får ting gjort.

Som du forstår legger vi vår sjel i å utvikle velsmakende produkter og samtidig ha et tett og berikende forhold til våre kunder.

Kunsten å glede forplikter og vi er overbeviste om at totalopplevelsen ligger i alt fra deigen på benken til smilet som følger med på kjøpet.

Vi håper du lar deg friste av vårt rikholdige sortiment.

Velbekomme!

 

VAASAN Group
Culinor er en del av finske VAASAN Group, som er en betydningsfull aktør innen bakervarer i Nord-Europa. VAASAN sin ekspertise dekker alle områder innen bakervarer, og tilbyr et omfattende sortiment. VAASAN er en ledende ekspert innen Bake-Off i norden, og markedsleder av fersk brød i Finland og i de 3 baltiske land. Konsernet er også verdens største ”thin crisp” produsent, og verdens nest største produsent av knekkebrød. I hjertet av VAASAN sin filosofi ligger et ønske om til enhver tid å tilby kvalitetsprodukter etter forbrukerens ønsker og forventninger.

 

Kontakt
Telefon: 66 98 70 00
Kundeservice: 66 98 70 08
Telefax: 66 98 70 10
E-post: firmapost@culinor.no

Besøksadresse: Skysstasjonen 11, Postboks 215, 1372 Asker
Postadresse:
Postboks 215, 1372 Asker

 

 

ASKO kampanje - Nonfood

September - oktober

Gå ikke glipp av tilbudene. Det er all grunn til å velge produktene som er på ASKO- kampanje i september og oktober.
Sterke merkevarer fra de ledende leverandørene!

Gå til kampanjesiden

Nonfood.no. En del av Norgesgruppen.

CorePublish CMS