Hurtiglenker

 

Nonfood.no

Produktsøk

Hva vil du søke etter:
Hva vil du søke på:

Du er her:

 • Lilleborg

Verktøylinje

 

Innovasjon

Lilleborg Profesjonell er markedsleder innen rengjørings- og hygienesystemer på det norske markedet. Det er vår oppgave kontinuerlig å utvikle og lansere nye systemer, produkter og løsninger som forenkler og effektiviserer våre brukeres hverdag og løser deres problemer.

 • Hvorfor bruke Sactif Sanigel?

  Nyhet! Sactif Sanigel er en spesialutviklet serie for gelrengjøring av dusj- og badeanlegg og andre sanitærområder med sluk. Gelteknologien bygger på våre erfaringer fra utfordrende renhold innen næringsmiddelindustri og storkjøkken, og er en videreutvikling av fordelene ved skumrengjøring. Et gelprodukt får betydelig lengre vertikal virketid, og gir dermed enda bedre rengjøringseffekt enn hva tradisjonelle skumrengjøringsprodukter gjør.

 • Lilleborg Profesjonell lanserer kalkfjerneren som tar knekken på dine problemer!

  Vannverk rundt om i Norge har den siste tiden begynt å tilsette kalk i vannet for å spare rørnettet. Dette fører til at vi opplever større problemer med kalkavleiringer i oppvaskmaskiner, noe som reduserer effektiviteten til eller i verste fall ødelegger varmelementene. Dette gjør at man ikke oppnår ønsket temperatur i oppvaskmaskinen – og resultatet blir deretter. Slike kalkavleiringer kan være vanskelig å fjerne, og Lilleborg Profesjonell har derfor utviklet et nytt kalkfjerningsmiddel for å hjelpe deg med akkurat dette.

 • Nye Jif Professional-serien

  Våre kjente og kjære Jif produkter har nå blitt enda bedre og mer effektive. Flaskene har også fått et mer moderne utsende. Renholdet går lekende lett med Jif sprayere - les mer her og prøv selv!

 • NYHET! Lilleborg mikrofiber engangsmopp

  - Har du et godt gulvpleiesystem, men leter etter en enklere, raskere løsning til daglig renhold? Lofri, lett tilgjengelig engangsmopp med mikrofiber gir deg et enkelt renhold. Moppene er laget av mikrofiber og har mikrofibrenes unike egenskaper; god oppsugingsevne, høy rengjøringseffekt og lavt kjemikalieforbruk.

 • Maskinelt renhold

  Det er ingen tvil om at bruk av renholdsmaskiner gjør både bedre og raskere rent sammenlignet med manuelle metoder. I tillegg vil man kunne redusere totalkostnadene til renholdet. Interessert?! Les mer her..

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5     Neste »
Viser fra 6 til 10 av totalt 25 artikler

ASKO kampanje - Nonfood

September - oktober

Gå ikke glipp av tilbudene. Det er all grunn til å velge produktene som er på ASKO- kampanje i september og oktober.
Sterke merkevarer fra de ledende leverandørene!

Gå til kampanjesiden

Nonfood.no. En del av Norgesgruppen.

CorePublish CMS