Hurtiglenker

 

Nonfood.no

Produktsøk

Hva vil du søke etter:
Hva vil du søke på:

Du er her:

 • Lilleborg

Verktøylinje

 

Innovasjon

Lilleborg Profesjonell er markedsleder innen rengjørings- og hygienesystemer på det norske markedet. Det er vår oppgave kontinuerlig å utvikle og lansere nye systemer, produkter og løsninger som forenkler og effektiviserer våre brukeres hverdag og løser deres problemer.

 • NYHETSMELDING! Jonmaster moppesystem erstattes i disse dager av UNIQ moppesystem.

  De nye Uniq mikrofibermoppene er produsert ved hjelp av en ny Duotex® teknologi, som bidrar til en rekke fordeler som hjelper deg med å oppnå et overlegent rengjøringsresultat ved både tørr, fuktig og våt rengjøring. Det nye UNIQ moppesystemet gir deg en forbedret totaløkonomi og et enklere system. Les mer om fordelene og systemet i vedlagt infobrev, produktbrosjyre og konverteringsliste.

 • Renhold og hygiene - kunnskap ligger i bunn!

  Renhold og hygiene er viktig i alle bedrifter, og vi i Lilleborg Profesjonell har produktene du trenger for å opprettholde gode standarder på dette. Men de riktige produktene er ikke nødvendigvis nok for å oppnå ønsket resultat – retningslinjer og opplæring er like viktig!

 • Jif Professional bilpleieprodukter

  Lilleborg lanserer to Jif Professional bilpleieprodukter. Jif Professional Bilshampo og Jif Professional Avfetting er utviklet spesielt med tanke på tøffe, norske forhold på veiene. I april 2010 ble Jif Professional Bilshampo testet gjennom magasinet Autofil, og fikk terningkast 6! Vi støtter Landsforeningen for trafikkskadde gjennom salget av Jif Professional Bilshampo. For hver kanne som selges, går det 5 kroner til denne foreningen.

 • NYHET – Comfort Fjellfrisk

  Nå er nyheten Comfort Fjellfrisk i salg hos Asko! Comfort Fjellfrisk er den eneste norske tøymykneren med Odour Neutralizing TechnologyTM, som bidrar til å fjerne vond lukt i tøyet. Samtidig gir den klærne en frisk duft som varer lenge.

 • Lilleborg Profesjonell lanserer svanemerket polishfjerner

  Nå kan Lilleborg Profesjonell tilby markedet et svanemerket oppskuringsmiddel: LP Kvikk-Stripp free. Med dette produktet er vårt svanemerkede gulvpleietilbud komplett. Er du miljøbevisst, kan du velge svanemerket oppskuring; svanemerket grunner; fire svanemerkede polisher; en svanemerket grovrent og en svanemerket dagligrent til gulv.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5     Neste »
Viser fra 1 til 5 av totalt 25 artikler

ASKO kampanje - Nonfood

September - oktober

Gå ikke glipp av tilbudene. Det er all grunn til å velge produktene som er på ASKO- kampanje i september og oktober.
Sterke merkevarer fra de ledende leverandørene!

Gå til kampanjesiden

Nonfood.no. En del av Norgesgruppen.

CorePublish CMS