Hurtiglenker

 

Nonfood.no

Produktsøk

Hva vil du søke etter:
Hva vil du søke på:

Du er her:

 • SCA Hygiene Products AS

Verktøylinje

 
 • Tork Carry Box gjør arbeidsdagen litt enklere

  Tork introduserer carry box: 1 oktober utgår dagens senterrull esker og nye carry box tar over. For mini senterruller (M1) betyr det at inneholdet endrer seg fra 12 til 11 ruller i esken og dagens artikkelnummer utgår. For store senterruller (M2) som også blir levert i carry box fra 1 oktober, blir det fortsatt 6 ruller i esken og ingen endring i artikkelnummer.

 • Bærekraft - en hot trend i restaurantbransjen i 2010 - nye, miljømerkede servietter hjelper restauranter å styrke innsatsen for miljøet

  Ifølge en fersk undersøkelse fra National Restaurant Association* kommer miljøvern og bærekraftig utvikling til å bli en sterk trend i restaurantbransjen i 2010. Tork, et globalt varemerke fra SCA, fortsetter arbeidet med å produsere produkter som bidrar til å skape et bærekraftig samfunn. Interfold-serviettene fra Tork ble nylig sertifisert under EUs miljømerkeordning.

 • Tork Performance – Born to perform

  Med lanseringen av Tork Performance setter vi en ny standard for området tørking og rengjøring. Dette er en innovativ serie dispensere med et professionelt image som kunder og personal kommer til å sette pris på.

 • Bedre hygiene med flere og bedre tilpassede dispensere

  Arbeid med vask og hygiene på serveringssteder ville vært langt enklere dersom dispensere med tørkepapir og -kluter hadde vært mer tilgjengelige, viser en ny undersøkelse Tork har gjennomført blant ansatte i serveringsbransjen i syv europeiske land. Mens hygiene- og brukskrav har endret seg betraktelig de siste årene, har det skjedd liten utvikling innenfor design og tilpasning av dispensere. Nå presenterer Tork en ny serie dispensere utviklet for dagens bruksmønster.

 • Tork lanserer lukket system for håndhygiene: Flaske og pumpe i ett

  Januar 2010 lanserer Tork et lukket system for håndhygiene hvor flaske og pumpe er ett. Dette gir forbedret hygiene. Sortimentet utvides med nyheter som hånddesinfeksjon og toalettseterens. I tillegg kommer det nye sortimentet for håndhygiene i en ny flaske som gir en avfallsreduksjon på hele 70%.

« Forrige     1 | 2 | 3 | 4 | 5     Neste »
Viser fra 6 til 10 av totalt 21 artikler

ASKO kampanje - Nonfood

September - oktober

Gå ikke glipp av tilbudene. Det er all grunn til å velge produktene som er på ASKO- kampanje i september og oktober.
Sterke merkevarer fra de ledende leverandørene!

Gå til kampanjesiden

Nonfood.no. En del av Norgesgruppen.

CorePublish CMS