Hurtiglenker

 

Du er her:

  • Lilleborg
  • Effektiv håndvask uten såpe og vann!

Verktøylinje

 

Effektiv håndvask uten såpe og vann!

Lilleborg Profesjonell lanserer nyheten Soft Care Tex Gulvdispenser, og vil med denne kunne tilby effektiv og skånsom håndvask i én operasjon – også der vann ikke er tilgjengelig!

Gulvdispenseren tilbyr hele håndvaskeprosessen i kun én operasjon, langt raskere enn tradisjonell håndvask. Brukeren trekker ut en serviett i øvre del av dispenseren, vasker hendene grundig og kaster servietten i avfallsåpningen i nedre del. Soft Care Tex er en løsning som tar sikte på å forbedre håndhygienen gjennom økt tilgang på håndvask, både foran og bak disk, for gjester og for ansatte.

Produktsjef Lars Wulff-Nilsen sier: ”I dagens samfunn vasker vi generelthendene for dårlig. Tidspress, dårlig kunnskap om viktigheten og manglende tilgang på fasiliteter i det daglige miljø er alle viktige faktorer. Vi er stolte over å kunne tilby et fleksibelt produkt som gir brukerens miljø et hygieneløft, hendene en rask og skånsom håndvask, kundene litt ekstra service og kanskje til slutt et bidrag til redusert sykefravær for arbeidsgiveren?”

Soft Care Tex gulvdispenser er gitt et moderne og stilrent design i rustfritt stål for å kunne passe inn i ethvert miljø. Dispenseren består av tre deler; toppdel med serviettuttrekk som også er avtagbar for å sette inn refills, en midtdel som tas av for å skifte søppelpose, og en bunndel som rommer søppelsekk for 30 liter papiravfall. Vedlikehold/renhold, påfyll og søppeltømming gjøres svært enkelt, uten behov for spesialverktøy eller tunge løft.

Soft Care Tex våtservietter er impregnert med bl.a. etanol for rengjøringseffekt og propylenglykol for bevaring av hudens fuktighet, også etter 10 vask eller mer. Serviettene kommer i refillbøtter  560 stk, som settes rett inn i gulvdispenseren slik de er. I søppelbøtten tørker serviettene raskt og alt som gjenstår er tørt, gjenvinnbart papiravfall.

 

Epd.nr.:     Varenavn:

532192 SOFT CARE TEX VÅTSERVIETTER
1703354 SOFT CARE TEX GULVDISPENSER
303529 SOFT CARE TEX VEGGFESTE

 

Nonfood.no. En del av Norgesgruppen.

CorePublish CMS