Hurtiglenker

 

Du er her:

Verktøylinje

 

Fokus på miljøbelastning!

Lilleborg Profesjonell er de første i Norge med svanemerkede mikrofiber rengjøringskluter.

Jonmaster™ mikrofibersystem er i dag det mest komplette og best dokumenterte renholdskonseptet i det norske markedet. Innenfor systemet er nå Jonmaster Pro Rengjøringskluter svanemerket! (Lisensnummer: 383 009; registrert i Norge).

Klutene finnes i fire farger (blå, rød og grønn) i størrelse 32x32cm. De svanemerkede Jonmaster Pro Rengjøringsklutene er produsert med patentert ACTEX fibre. Dette gjør at klutene tar opp selv de minste støvpartiklene, fett og annet smuss. Klutene bidrar til effejktiv fjerning av bakterier (opp til 99%). Klutene er gode å holde i hånden og har en garantert levetid på 500 vaskesykluser.

Hvorfor miljømerker Lilleborg Profesjonell Jonmaster Pro Rengjøringsklutene? Et miljømerke er enkelt å forstå og sparer innkjøpere for arbeidet med å utarbeide krav for å vurdere miljøbelastningen til produktene. Dette letter også arbeidet med å vurdere tilsendt dokumentasjon av ulik kvalitet. Kunden kan gjennom innkjøp av miljømerkede produkter synliggjøre sitt miljøengasjement. Bruk av svanemerkede mikrofiberkluter gir et tydelig signal til omgivelsene om at virksomheten tar miljøet på alvor.

Det offisielle miljømerket Svanen drives av en uavhengig stiftelse. Merkekriteriene er utviklet i samarbeid mellom eksperter som representerer industri, handel, miljø/forbruker-organisasjoner og myndigheter. Kravene er blant de strengeste i verden, og de revideres og skjerpes hvert tredje til femte år.

For korrekt vaskemetode benytt Lilleborg Profesjonell sine anbefalte metoder for vask av mikrofiber. Spør din Lilleborg/ Asko konsulent.

 

Epd.nr.:     Varenavn:

1050210 JONMASTER PRO KLUT BLÅ
1022078 JONMASTER PRO KLUT GRØNN
1021815 JONMASTER PRO KLUT RØD

 

Nonfood.no. En del av Norgesgruppen.

CorePublish CMS