Hurtiglenker

 

Du er her:

  • Duni AS
  • Nyhet fra Duni - Elegance serviett!

Verktøylinje

 

Nyhet fra Duni - Elegance serviett!

Elegance er Dunis nyeste produkt. Et helt nytt og unikt materiale som ligner lin mer enn noen sinne. Hemmeligheten bak Elegance er at den gjenskaper alle de positive karakteristikkene fra en tekstilserviett, men den behøver ingen vask eller stryking.

Tre grunner til å kjøre Duni Elegance

Hemmeligheten bak suksessen er at Elegance kombinerer alle de positive karakteristikkene fra tekstilservietten med fordelene til en hygienisk engangsartikkel. Dette fantastiske materialet gir deg et økonomisk og attraktivt alternativ til lin, og kan brukes til flotte matretter for å skape en stilfull atmosfære. Det spiller ingen rolle om det er à la carte, buffé eller banketter – det er den tydelige kostnadsfordelen og fleksibiliteten ved Duni Elegance som verdsettes av restauranter og hoteller.

Elegance – materialet

  • Duni Elegance, som er et nytt produkt fremstilt ved hjelp av en spesiell teknologi (som kombinerer myke fibrer og homogenisert lim), har ført til et globalt patent. Dette betyr at ingen andre kan produsere et tilsvarende materiale.
  • Vekten på Elegance - 140 g/m² - er betydelig tyngre enn alle andre tilsvarende produkter.
  • Duni Elegance er produsert av økovennlig "helt uten klor" bleket cellulose og er helt gjenvinningsbart.
  • Fargene som brukes i produksjonen er helt uten løsemidler og er harmløse i følge internasjonal/europeisk matforskrifter.

Nonfood.no. En del av Norgesgruppen.

CorePublish CMS