Hurtiglenker

 

Du er her:

Verktøylinje

 

BioWare - miljøvennlige produkter!

Allerede i 2004 lanserte vi i Huhtamaki BioWare, en komplett serie med miljøvennlige engangsprodukter. Vi i Huhtamaki jobber hele tiden med å utvikle og designe emballasje fremstilt av resirkulert materiale og årlig fornybare ressurser. Samtidig som vi ivaretar krav om sikkerhet og hygiene uten at det skal gå på bekostning av kvaliteten på produktene.

Komposterbare produkter
Alle produkter i serien BioWare er komposterbare og oppfyller kravene til EN13432 (Europeisk norm for kompostering av emballasje). Produktene i vår BioWare serie oppfyller også kravene for å kunne bære den offisielle Europeiske logoen for kompostering.

Bærekraftige produkter
Alle produkter er fremstilt av materiale hvor mengden av materiale er optimalisert til et minimum uten at kundens kvalitetskrav er tilsidesatt.

Biologisk nedbrytbare produkter
Produkter av materiale som ved hjelp av mikro-organismer brytes ned til usynlige biter, men materialet blir ikke alltid til jord. Med oksygen vil materialet bli til carbondioksyd, vann mineralsalt og ny biomasse. Ved fravær av oksygen vil materialet bli til carbondioksyd, metan, mineralsalt og ny biomasse.

Her finner du sertifikat for våre miljøvennlige produkter

 

Nonfood.no. En del av Norgesgruppen.

CorePublish CMS