Hurtiglenker

 

Du er her:

Verktøylinje

 

Amerikansk undersøkelse avslører inkonsekvente hygienevaner

91 % av den voksne befolkning i Amerika sier at de alltid vasker hender etter at de har benyttet et offentlig toalett, men det er kun 83 % som faktisk gjør det! Det er også forskjell mellom kjønnene - kvinner er langt bedre enn menn, når det gjelder håndhygiene.

90 % av de observerte kvinnene vasket hender sammenlignet med 75 % av mennene. Som en kontrast til dette svarte de fleste i en telefonundersøkelse fra august, som omfattet 1.013 voksne amerikanere, at de alltid vasket hender etter å ha benyttet et offentlig toalett (91 %), etter å ha brukt sitt private baderom (83 %), før tilbereding av mat eller spising (77 %) og ved bleieskift (73 %). Noe dårligere sto det til på andre punkter, idet færre anga, at de alltid vasket hender etter å ha kjælt med en hund eller katt (42 %), etter å ha tatt i penger (21 %) og det mest sjokkerende etter å ha hostet eller nyst (32 %).

Denne offentlige helbredelsesopplysning utgjør også en vesentlig del av tilbudet fra Tork. Våre sluttkunder er bl.a. kontorer, fabrikker, institusjoner og skoler - steder hvor bakterier og virus lett spredes.

Bakterier spredes ved:

  • Hånd til hånd-kontakt
  • Berøring av ting som f.eks. dørhåndtak, telefoner, penger, etc.
  • Ved inntagning av måltider
  • Luftveis infeksjoner - host og nys

 

Hos Tork vet vi, at håndvask er en hurtig og enkel måte å redusere risikoen for infeksjoner. Vask reduserer risikoen, men det er kun en del av det! Da bakterier foretrekker varme, fuktige omgivelser, bør du tørke hendene grundig etter vask, så de blir helt tørre igjen. Grundig tørking reduserer antallet av tilbakevendende mikroskopiske bakterier på hendene vesentlig.

 

Nonfood.no. En del av Norgesgruppen.

CorePublish CMS