Hurtiglenker

 

Du er her:

Verktøylinje

 

Hvorfor bruke Sactif Sanigel?

Nyhet! Sactif Sanigel er en spesialutviklet serie for gelrengjøring av dusj- og badeanlegg og andre sanitærområder med sluk. Gelteknologien bygger på våre erfaringer fra utfordrende renhold innen næringsmiddelindustri og storkjøkken, og er en videreutvikling av fordelene ved skumrengjøring. Et gelprodukt får betydelig lengre vertikal virketid, og gir dermed enda bedre rengjøringseffekt enn hva tradisjonelle skumrengjøringsprodukter gjør.

Ved utlegging med Suma BE-anlegg utnyttes gelteknologien i produktene optimalt. Gel har lengre hengetid og virketid på vertikale flater enn skum. I tillegg kollapser gel lettere enn skum, og kan raskere skylles til sluk. Resultatet er en prosess som både er raskere, rimeligere og gir bedre hygieneresultater enn tradisjonell rengjøring.  Renhold og hygiene i sanitære anlegg er spesielt viktig av flere årsaker. Mange kvier seg for å bade og dusje på offentlige steder, og kan reagere på hår og lodotter. Samtidig medfører dusjing at mye smuss, som hudfett, såperester, salter og mikroorganismer avleires på sanitære overflater. Effektiv fjerning av smuss bidrar til at gjester har en bedre opplevelse av besøket.


Tester har vist at Sactif Sanigel gjør det: RENERE, RASKERE OG RIMELIGERE!

Det totale antall bakterier som er igjen på flatene etter rengjøring er lavere ved bruk av Sanigel enn ved tradisjonell rengjøring.  Sanigel-systemet reduserer arbeidstiden betydelig sammenlignet med tradisjonell rengjøring. Spart arbeidstid = lavere kostnader. Sanigel krever dessuten bare bruk av kaldt vann. Selv med et noe høyere kjemiforbruk som følge av skumlegging, reduseres kostnadene med opp mot 35 %.


Les mer ved å trykke på linkene under:

Hvorfor bruke Sactif SaniGel?

God hygiene med Sactif Sanigel

 

Epd.nr.:              Varenavn:

2221646 SACTIF SANIGEL

Nonfood.no. En del av Norgesgruppen.

CorePublish CMS