Hurtiglenker

 

Du er her:

Verktøylinje

 

Nye Jif Professional-serien

Våre kjente og kjære Jif produkter har nå blitt enda bedre og mer effektive. Flaskene har også fått et mer moderne utsende. Renholdet går lekende lett med Jif sprayere - les mer her og prøv selv!

 

Jif Professional  2 i 1 Kjøkkenrengjøring

Et kombinert rengjørings- og desinfesjonsmiddel for bruk på alle overflater som kommer i kontakt med mat. Det er svært effektivt mot et bredt spekter av mikroorganismer, og fjerner enkelt fett og inntørkede matrester.

Bruksanvisning: Påfør produktet og vask vekk synlig smuss. For desinfeksjon; påfør produktet på nytt og la det virke i 5 minutter. Skyll grundig og la lufttørke, evt. tørk med et papirhåndkle.

 

Jif Professional Ovn & Grill

Fjerner raskt fastbrent mat og fett. Brukes på ovner, griller og stekeplater .

Bruksanvisning: Varm opp ovnen/grillen til 50-70 ˚C. Skru av ovnen/grillen før påføring av produkt. Spray produktet på overflaten, og la det virke i 20-30 minutter. Bruk børste ved behov. Skyll godt med rent vann. Hvis ovnen ikke har blitt rengjort jevnlig, kan det være nødvendig å gjenta prosessen. Må ikke brukes på aluminium eller overflater som ikke tåler alkalier. Må ikke brukes på selvrensende overflater.

 

Jif Professional Baderom 2 i 1

Fjerner effektivt kalk, smuss og såperester. Den etterlater et skinnende rent resultat med en langvarig frisk duft. Kan brukes på alle overflater i baderommet, som badekar, dusj, servant, toalett og armaturer. Det er også trygt å bruke på krom, rustfritt stål, plast og keramikk (ikke egnet for marmor og andre syresensitive overflater).

Bruksanvisning: Fukt først overflatene som skal vaskes med vann. Spray deretter produktet på flatene, og rengjør med klut eller svamp. Skyll med rent vann og tørk.

 

Jif Professional  Universal

Fjerner raskt smuss og fett, og gir et skinnende og stripefritt resultat. Klar til bruk på vinduer og innvendige overflater, inkludert speil, bord og andre harde overflater.

Bruksanvisning: Spray direkte på en ren, tørr klut og påfør. Poler til et skinnende rent resultat. For større områder spray direkte på overflaten.

 

 

Epd.nr:       Varenavn:

2203107 JIF PROFESSIONAL 2 i 1 KJØKKENRENGJØRING erstatter epd 420208
2300259 JIF PROFESSIONAL OVN & GRILL erstatter epd 420190
2203099 JIF PROFESSIONAL BADEROM 2 i 1 erstatter epd 420216
2202117 JIF PROFESSIONAL UNIVERSAL erstatter epd 420224

Nonfood.no. En del av Norgesgruppen.

CorePublish CMS