Hurtiglenker

 

Du er her:

  • Forsiden
  • Lilleborg Profesjonell lanserer kalkfjerneren som tar knekken på dine problemer!

Verktøylinje

 

Lilleborg Profesjonell lanserer kalkfjerneren som tar knekken på dine problemer!

Vannverk rundt om i Norge har den siste tiden begynt å tilsette kalk i vannet for å spare rørnettet. Dette fører til at vi opplever større problemer med kalkavleiringer i oppvaskmaskiner, noe som reduserer effektiviteten til eller i verste fall ødelegger varmelementene. Dette gjør at man ikke oppnår ønsket temperatur i oppvaskmaskinen – og resultatet blir deretter. Slike kalkavleiringer kan være vanskelig å fjerne, og Lilleborg Profesjonell har derfor utviklet et nytt kalkfjerningsmiddel for å hjelpe deg med akkurat dette.

Ved å innføre Suma AntiKalk D54 i dine rengjøringsrutiner kan du ta knekken på alle dine kalkproblemer! Tilsett middelet i vasketanken i oppvaskmaskinen, kjør maskinen med rent vann og Suma AntiKalk D54 gjør resten av jobben!

Vi anbefaler at du bruker produktet regelmessig for å forebygge at det dannes kalkbelegg. Suma AntiKalk D54 er grundig testet i markedet i Norge. Både storkjøkkenkunder og sykehus var blant teststedene. 

”Alle testkundene var strålende fornøyd, og de var enige om at det var det mest effektive kalkfjerningsmiddelet de hadde prøvd,” sier produktansvarlig Morten Løge.

Suma AntiKalk D54 er nådeløs mot kalk – og gir deg en skinnende ren og effektiv oppvaskmaskin!

 

 

Epd.nr.:        Varenavn:

2279693 SUMA ANTIKALK D54

Nonfood.no. En del av Norgesgruppen.

CorePublish CMS