Hurtiglenker

 

Du er her:

Verktøylinje

 

Sertifisering av Tork produkter

Strenge krav til internkontroll og matsikkerhet krever de rette produktene

Hva betyr ISEGA sertifisering for deg?

ISEGA er et uavhengig og nøytralt forskningsinstitutt som har 30 års erfaring med testing og godkjenning av diverse produkter i forhold til offentlige myndigheters krav innen produktområder som:

papir ravaremasse og finpapir
tørkepapir
papp og emballasje
plast
farger og lakk
kjemikaler

 

§Torkprodukter kan brukes i direkte kontakt med mat. Dette på bakgrunn av sluttproduktets renhetskrav fra b.l.a. BfR Recommendation XXXVI (Federal Institute for Risk Assessment ), French GMP (Good Manufacturing Practice) og CoE Policy Statement(EU) vedrørende tørkepapir for kjøkken samt servietter. ("Tissue Guideline"). Med dette menes at Tork produkter ikke tillfører eller overfører stoffer som kan sette matsikkerheten på spill.

§Sertifiserede Tork produkter kan brukes i direkte kontakt med næringsmiddler ogi direkte kontakt med menneskehud for en kortere periode av gangen.

§Våre produkter hjelper til med å etterkomme HACCP (Hazard Analyses and Critical Control Point) krav til hygenisk hånd og industri avtørking. Dette igjen bidrar til å innfri næringsmiddelindustrien interne krav til god hygiene.

§Alle Tork produkter er sikre for å tørke opp rester og søl som man skal kvitte seg med i næringsmiddelproduksjon.

 

 

 

 

 

 

§

Nonfood.no. En del av Norgesgruppen.

CorePublish CMS