Hurtiglenker

 

Du er her:

Verktøylinje

 

Produktet du MÅ prøve!

Sprint Spitfire Spray er mer enn et vanlig grovrengjøringsmiddel. Produktet fra Lilleborg Profesjonell har unike smuss- og flekkfjerningsegenskaper.

Den unike sammensetningen av Sprint Spitfire Spray  gjør at den ligner mer på en grafittifjerner enn på et vanlig grovrengjøringsmiddel. Uten at man må tilføre nevneverdig mekanisk energi i form av skrubbing og gnidning med børste og klut, løsner olje, fett, pigmentsmuss, skosverte, neglelakk, tusj og annet smuss som vanlige grovrengjøringsmidler ikke fjerner.

Produktet kommer i sprayflaske med skumdyse. Spray på en fuktig klut og tørk av, eller spray på flekken/overflaten og fjern med klut eller svamp. Skyll og la tørke!

Det er viktig å passe på at underlaget tåler produktet. Spitfire vil fjerne polish og matte ned lakkert overflater, gjør derfor alltid prøve på et lite synlig sted om det er tvil. Ved forskriftsmessig bruk, utgjør ikke produktet noen fare for renholderen.

Vi har sett at Sprint Spitfire Spray har blitt anbefalt i debattinnlegg fra kunde på nettstedet til Renholdsnytt. I tillegg har vi hørt en begeistret kunde fortelle at Spitfire Spray fjernet alt søl og vanskelig, fastgrodd smuss på pumpeautomaten på hans bensinstasjon.

 

En flekk du ikke får vekk?

PrøvSprint Spitfire Spray!

 

Epd.nr.:             Produktnavn:

2261022 DI SPRINT SPITFIRE SPRAY
 

Nonfood.no. En del av Norgesgruppen.

CorePublish CMS