Hurtiglenker

 

Du er her:

  • Lilleborg
  • Renhold og hygiene - kunnskap ligger i bunn!

Verktøylinje

 

Renhold og hygiene - kunnskap ligger i bunn!

Renhold og hygiene er viktig i alle bedrifter, og vi i Lilleborg Profesjonell har produktene du trenger for å opprettholde gode standarder på dette. Men de riktige produktene er ikke nødvendigvis nok for å oppnå ønsket resultat – retningslinjer og opplæring er like viktig!

Vi i Lilleborg Profesjonell vet betydningen av at renhold blir gjort på rett måte, og vår fagavdeling hjelper derfor våre kunder med å oppnå dette. Du kan ta kontakt med oss for hjelp innen alle typer renhold – enten for dyptgående kurs, for materiell som hjelper dere med det daglige hygienearbeidet eller enkle råd og vink. Vi kan bl.a. tilby:

Renholdsprogrammer for din arbeidsplass: Vi har utarbeidet enkle renholdsprogrammer for ulike behov – serveringssteder, kjøkken, sanitærrom osv. Her finner du anbefalinger på hvordan og når man bør vaske, samt med hvilket produkt.

Metodekort: Vi har metodekort med beskrivelse av fremgangsmåte ved rengjøring av ulike objekter og anbefaling om rett produkt – fra vanlig håndoppvask, til rengjøring av fryselager, kaffemaskiner og grill. Vi kommer selvfølgelig med anbefalinger om noe skulle mangle!

Guide til effektiv maskinoppvask: Vi har en enkel og illustrativ guide for hvordan maskinoppvask bør gjennomføres, som sikrer et godt resultat hver gang.

Kurs: Vi tilbyr også kurs innen alt fra maskinoppvask og kjøkkenrengjøring til opplæring rundt Mattilsynets HACCP-regelverk.

Enkle oversikter - hjelpemidler i hverdagen:

  • effektiv håndhygiene - håndhygiene trinn for trinn
  • sikker bruk av produkter - merking, sikkerhetstiltak og førstehjelpstiltak ved uhell
  • kortversjon IK-Mat - viktigste retningslinjer ved næringsmiddelhåndtering
  • bakterier - temperatur og vekst - sammenhenger og håndtering

 

Ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 815 36 000 for å få oversendt materiell, for mer informasjon eller rådgivning.

Nonfood.no. En del av Norgesgruppen.

CorePublish CMS