Hurtiglenker

 

Du er her:

  • Lilleborg
  • Maskinrenhold gir synlige resultater

Verktøylinje

 

Maskinrenhold gir synlige resultater

Det er ikke mange kvadratmeter som skal til før det lønner seg å ta i bruk maskiner i renholdet. Sjekk ut vår siste nyhet Taski Swingo 350; En kompakt batteridrevet gulvvaskemaskin med suverene egenskaper. Maskinen får du tak i hos Asko.

Maskinelt renhold med gulvvaskemaskin er i vinden og det er ikke uten grunn! Uten børstene eller padsene og den mekaniske påvirkningen vil mange flater aldri kunne bli helt rene. Hovedhensikten med renhold er jo nettopp å fjerne smuss fra overflater. Dersom ikke smusset blir fjernet vil det danne grobunn for mer smuss og flaten vil etter hvert se styggere og styggere ut. Tilsmussede overflater er som regel ikke lette å rengjøre med manuelle metoder (f.eks. med mopp).

Det å benytte gulvvaskemaskin i arealer der det tradisjonelt blir brukt mopp fører til et betraktelig bedre rengjøringsresultat som er synlig for alle som ferdes i arealene! Moppen kan fortsatt brukes, men man kan eksempelvis benytte gulvvaskemaskin og mopp vekselsvis. Riktig rengjøringsmiddel med rett dosering er også viktig. Men bruker man bare vann i tanken vil det faktisk også være effektfullt.

Maskinene som nå er på markedet, bl.a. Taski Swingo 350, er enkle å bruke. Personalet vil oppleve at maskinen gjør gulvet rent. Dette gir motivasjon til å opprettholde en bra standard.

Med den kompakte størrelsen kommer Taski Swingo 350 til på områder hvor større maskiner ikke er hensiktsmessige. Det åpner nye bruksområder for renhold med maskin.

Swingo 350 har fremragende egenskaper. Den er utstyrt med valsebørste og det nyutviklede nalsystemet suger gulvene helt tørre med det samme. Maskinen er lettkjørt og er perfekt i trange og møblerte lokaler. All betjening utføres enkelt fra det justerbare kjørehåndtaket og kjørebøylen beskytter hendene mot skader.

Swingo 350 er utstyrt med vedlikeholdsfrie batterier og den har innebygget batterilader som sørger for optimal opplading av batteriene.

Produktark

Mer info og teknisk om maskinen

Introduksjonsvideo

 

For en uforpliktende demonstrasjon og mer informasjon om Taski Swingo 350 eller andre maskiner i sortimentet, ta kontakt med Lilleborg salgskonsulent eller ring vårt Kundesenter på tlf. 815 36 000.

 

Epd.nr:              Varenavn: 

2190932 TASKI SWINGO 350 B BMS KOMPLETT

Nonfood.no. En del av Norgesgruppen.

CorePublish CMS