Hurtiglenker

 

Du er her:

Verktøylinje

 

Tork Performance – Born to perform

Med lanseringen av Tork Performance setter vi en ny standard for området tørking og rengjøring. Dette er en innovativ serie dispensere med et professionelt image som kunder og personal kommer til å sette pris på.

Enten du er ute etter å oppnå økt produktivitet, bedre kvalitet, bedre ergonomi, lavere brukskostnader eller kompromissløs sikkerhet, vil denne produktserien svare til forventningene.

Innebygd funksjonalitet
Vi har fingransket hvert eneste trinn i hele prosessen med påfylling, bruk og vedlikehold, og har gjort flere forbedringer på de nye dispenserne. Noen eksempler på disse forbedringene er sikrere og mer stabile konstruksjoner, systemnavn er trykt på innsiden av dispenseren for å gjøre det enklere å velge og bestille riktig refill, dispenserne er enkle å rengjøre og påfylle.

Papir og dispenser
Å velge den rette kombinasjonen av dispenser og papir er nøkkelen til å få det beste resultatet. Uansett om det er en enkel eller mer krevende oppgave vil du alltid finne en Tork løsning som kan hjelpe deg. Dispenserne fungerer sammen med Tork papir og kluter og sammen er de et uunværlig verktøy.

Positivt mottatt
De første kundene som har fått se dispenserserien har blitt veldig positivt overrasket, med kommentarer som: ”Ja! Dette er det vi behøver”, ”Endelig et gjennomtenkt system for industri”, ”Stilig og innovativt”.
 

Klikk her for å få vite mer om vår nye dispenserserie Tork Performance

Nonfood.no. En del av Norgesgruppen.

CorePublish CMS