Hurtiglenker

 

Du er her:

Verktøylinje

 

Bedre hygiene med flere og bedre tilpassede dispensere

Arbeid med vask og hygiene på serveringssteder ville vært langt enklere dersom dispensere med tørkepapir og -kluter hadde vært mer tilgjengelige, viser en ny undersøkelse Tork har gjennomført blant ansatte i serveringsbransjen i syv europeiske land. Mens hygiene- og brukskrav har endret seg betraktelig de siste årene, har det skjedd liten utvikling innenfor design og tilpasning av dispensere. Nå presenterer Tork en ny serie dispensere utviklet for dagens bruksmønster.

 

Halvparten av respondentene mente at deres arbeid hadde vært enklere dersom dispensere og andre tørkeprodukter hadde vært lettere tilgjengelige og plassert ut på flere steder enn i dag.

 

Store mengder tørkepapir og rengjøringskluter brukes hver dag på norske serveringssteder. Halvparten av respondentene sier at de bruker slike produkter over åtte ganger om dagen. To av tre mener de hadde brukt mindre papir om man hadde benyttet dispensere i stedet for frittstående ruller.

 

– Våre undersøkelser viser at tilgjengeligheten er en viktig faktor for optimalt forbruk av papir og tørkeprodukter. Dessuten sørger bedre tilgjengelighet for at slike produkter brukes på riktig måte og til rett tid. Serveringssteder har et sterkt fokus på å opprettholde god hygiene og renslighet, noe som sørger for bedre arbeidsmiljø. Riktig bruk av tørkepapir og kluter bidrar til dette, sier Line Pedersen, produkt og markedsansvarlig i Tork.

 

Tork Performance forbedrer effektiviteten

 

Etter å ha fått tilbakemeldinger fra kunder og brukere har Tork utviklet den nye produktserien Tork Performance, en serie med dispensere for tørkepapir og rengjøringskluter.

 

Tork Performance-serien består av seks ulike dispensere spesielt tilpasset serveringssteder, storkjøkken, industrien, bilverksteder/bilklargjøring samt laboratorier og sykehus.

 

Dispensere for profesjonelle brukere har sett tilnærmet uendret ut i 30 år. Nå har Tork utviklet en helt ny produktserie med fokus på effektivitet, ergonomi og design. Tork Performance dispenserne er designet med tanke på at det skal være enkelt å gripe fatt i papiret, at håndtakene er gode og at de skal være enkle og etterfylle.  Enklere bruk og økt funksjonalitet legger forholdene til rette for økt produktivitet og bedre hygiene. Mer effektiv papirbruk gir dessuten både økonomiske og miljømessige gevinster.

 

Undersøkelsen ble gjennomført av analyseselskapet Netigate i Sverige, Finland, Storbritannia, Tyskland, Polen, Frankrike og Nederland. Ca 1200 respondenter deltok i undersøkelsen som inkluderte ansatte i industrien, helsesektoren og serveringsbransjen.

 

For ytterligere informasjon vennligst kontakt:

Line Pedersen, Produkt- og markedssjef Tork

mobil: 934 66 357

E-mail: line.pedersen@sca.com

 

SCA Tissue Europe, en divisjon i SCA Gruppen er den ledende aktøren innen tørkepapir i Europa med årlig 2 mrd Euro (2007). Tork sleger toalettpapir, håndtørkeprodukter, kjøkkenpapir, servietter og tørkepapir for industri og rengjøring. Våre produkter brukes praktisk talt over alt, på hoteller og restauranter, kommersielle bygninger, industri, og offentlige lokaler. SCA har omtrent 50 000 ansatte i mer enn 90 land. SCA ble nylig kåret til verdens beste papirselskap av den britiske avisen The Independent og EIRIS Research (2007). SCA har to globale merkevarer – Tork og Tena, og i tillegg sterke regionale merkevarer som Zewa, Tempo, Velvet, Libero, Libresse og Edet.

 

For mer informasjon se www.tork.no

Nonfood.no. En del av Norgesgruppen.

CorePublish CMS