Hurtiglenker

 

Du er her:

  • Lilleborg
  • Lilleborg Profesjonell utvider sin unike gelserie med et rengjøringsmiddel av det kraftige slaget!

Verktøylinje

 

Lilleborg Profesjonell utvider sin unike gelserie med et rengjøringsmiddel av det kraftige slaget!

SumaGel har i senere år revolusjonert renholdet av åpne flater på storkjøkken. SumaGel bidrar til store kostnadsbesparelser for våre kunder.

Ved bruk av Suma BE Kombivask påføringsanlegg og SumaGel til rengjøring dannes det et gellag som legger seg tett inntil overflaten og virker bedre og raskere enn tilsvarende midler som danner skum. SumaGel er mer effektivt enn skum også på vertikale flater. Gelen kollapser lett ved avspyling, renner enkelt til sluk og forsvinner, der skum vanligvis samles i store mengder og blir vanskelig å kvitte seg med. Det går derfor mye raskere å utføre rengjøringsoppgaver med SumaGel.

Nå blir det mulig å oppnå et enda renere kjøkken med bruk av med SumaGel Klor D34! Produktet fjerner raskt og effektivt alt smuss typisk for storkjøkken. SumaGel Klor D34 inneholder natriumhypokloritt og bidrar til å løse problemer med misfarging av fuger, belegg på sklisikre fliser og andre flater, og ubehagelig lukt fra sluk, oppvaskmaskin eller avfallsrom. Regelmessig bruk av produktet vil sikre at slike problemer ikke oppstår.

SumaGel Klor er utviklet og grundig testet hos storkjøkkenkunder i det norske markedet, blant annet hos Lovisenberg Diakonale sykehus, Sentralkjøkkenet i Fredrikstad kommune, Høgskolen i Bodø. ”Samtlige kunder var strålende fornøyd med resultatet. Nå kan kundene glede seg over at produktet endelig er tilgjengelig på markedet”, sier produktansvarlig Elena Eriksen.

SumaGel Klor er en renere, raskere og rimeligere vei til et fett- og smussfritt kjøkken.

 

Link til Suma BE-film

 

Epd.nr:            Varenavn:

2031854 SUMAGEL KLOR D34


 

Nonfood.no. En del av Norgesgruppen.

CorePublish CMS