Hurtiglenker

 

Du er her:

  • Lilleborg
  • Suma Quicksan - desinfeksjon av overflater kjapt og enkelt

Verktøylinje

 

Suma Quicksan - desinfeksjon av overflater kjapt og enkelt

Effektiv og sikker desinfeksjon uten behov for etterskylling! Sparer tid og penger! Lilleborg Profesjonell utfordrer dagens desinfeksjonsmetoder med Suma Quicksan D4.3!

Middelet har dokumentert effekt mot alle bakterier, sopp og innkapslede virus som vanligvis kan finnes på storkjøkken. Produktet gir sikker desinfeksjonseffekt, fordamper raskt og etterlater ingen rester. Fagsjef for mathygiene i Lilleborg Profesjonell Guri Kvam sier:

- Det står i Forskrift om næringsmiddelhygiene § 26 at: ”…alle rester av vaske- og desinfeksjonsmidler på overflater som kommer i kontakt med næringsmidler skal skylles med drikkevann”. Suma Quicksan fordamper 100 % og etterlater ingen rester. Det er derfor ikke nødvendig med etterskylling.

Suma Quicksan D4.3 gjør desinfisering sikrere, enklere og raskere. Produktet kommer ferdigblandet på sprayflaske som gjør det enkelt å påføre og dekke hele overflaten. Man behøver heller ikke å ta hensyn til virketid. Produktet virker på overflaten inntil det har fordampet. Det går dermed raskere å få oppgaven utført på slutten av arbeidsdagen. ”Nå rekker den ansatte siste bussen hjem på kvelden, mens arbeidsgiveren sparer arbeidskostnader”, smiler produktansvarlig Elena Eriksen.

Suma Quicksan D4.3 er et sikkert, effektivt og tidsbesparende alternativ for alle som ønsker å utføre desinfeksjon raskere uten at det går utover resultatet.

 

LAST NED BROSJYRE HER

 

Epd.nr.:        Varenavn:

2031748 SUMA QUICKSAN D4.3

 

Nonfood.no. En del av Norgesgruppen.

CorePublish CMS