Hurtiglenker

 

Du er her:

Verktøylinje

 

Tork lanserer lukket system for håndhygiene: Flaske og pumpe i ett

Januar 2010 lanserer Tork et lukket system for håndhygiene hvor flaske og pumpe er ett. Dette gir forbedret hygiene. Sortimentet utvides med nyheter som hånddesinfeksjon og toalettseterens. I tillegg kommer det nye sortimentet for håndhygiene i en ny flaske som gir en avfallsreduksjon på hele 70%.

 

Lukket system gir forbedret hygiene

Den nye flasken er utstyrt med engangspumpe som sikrer at ingen luft kommer inn i systemet. Dette forhindrer bakterieoppblomstring. ”Nyere forskning har vist at 25% av de åpne påfyllbare såpedispenserne som ble testet i offentlige toalettrom, var forurenset med bakterier, mens ingen av de lukkede var det” uttaler Line Pedersen, Produkt og Markedssjef i SCA Hygiene Products.

I tillegg forenkles renholdet ved at man slipper å skifte pumpe og kutte av biten i bunnen av flasken for å sikre at såpen dispenser i nøyaktig mengde hver gang. Nå er det kun å vri av forseglingen på pumpen, sett flasken i dispenser, og systemer er klart til bruk. ”Dette sparer tid og forenkler hverdagen for renholdere sier Line Pedersen

 

Miljøvennlig: 70% avfallsreduksjon

Den nye flasken er utstyrt med fast plast på forside og myk på baksiden. Det betyr at flasken klapper mer og mer sammen etter hvert som den tømmes. Til slutt er hele baksiden klemt inn i forsiden og ikke en dråpe er igjen i flasken. Intet innhold går til spille. Velger du Tork kan du være trygg på at produktene møter strenge miljøkrav. Flaske og pumpe er laget av resirkulert plast og alle de nye håndsåpene og håndkrem er miljømerket med Svanen. ”Kundene kan være trygg på at våre håndhygiene produkter er skånsomme, fordi alle er dermatologisk testet på menneske hud” uttaler Line Pedersen

 

NYHET! Nå også hånddesinfeksjon

Tork utvider sortimentet og tilbyr nå også hånddesinfeksjon, toalettseterens og en luksus variant av hår og dusjsåpe. Hånddesinfeksjonen er perfekt for kjøkkenet på hoteller, restauranter og kantiner. Produktet møter europeisk standard EN 1500 hvilket betyr bakteriefrie hender. Innholder 70% etanol. Inneholder mykgjørende ingredienser for å bevare hendene myke.

Nonfood.no. En del av Norgesgruppen.

CorePublish CMS