Hurtiglenker

 

Du er her:

  • Forsiden
  • Håndhygiene er din beste beskyttelse

Verktøylinje

 

Håndhygiene er din beste beskyttelse

Hygiene berører alle mennesker, ikke bare på jobben men også på fritiden og sammen med familie og venner - bakteriene vi får med oss fra jobben tar vi med oss hjem, og vice versa. Bra hygienevaner holder deg, din familie samt dine kollegaer og venner friske.

Tørre hender er sikre hender
Alle vet at det er viktig å vaske hendene sine f.eks etter å ha besøkt et offentlig toalett eller innen man spiser. Men visste du at det er like viktig å tørke hendene? Bakterier elsker varme og fuktige steder, så vær nøye med å tørke hendene grundig.Hvordan vasker man hendene riktig?

Med såpe og vann

1. Bløt hendene med rent varmt vann
2. Påfør tilrekkelig med flytende såpe for å dekke alle deler
3. Gni hendene ordentlig og skrubb alle deler
4. Glem ikke tomlene (nesten alle glemmer å vaske den ene tommelen når de vasker hendene – hvilken tommel glemmer du?)
5. Skyll hendene med rent varmt vann
6. Tørk hendene grundig med en engangshåndtørk av papir
7. … og dine hender er rene


En ekstra hygienisk nyhet fra Tork 

En ny, mild såpe fra Tork som er bakteriehemmede spesielt på hygienesensitive områder og passer for brukere med høye krav til håndhygiene Passer for bruk i f.eks. helseindustrien, restauranter, catering- og næringsmiddelindustrien. Oppfyller de europeiske direktivene for håndhygiene EN 1040 og 1499. Inneholder ikke Triclosan og er miljømerket med Svanen.

For vareprøve send en email til kontakt@sca.com


Håndrengjøring på farten!

I de tilfeller når tradisjonell håndvask med såpe og vann ikke er tilgjengelig så er Tork Premium Håndrengjøring en perfekt løsning.

Den bærbare bøtta tar liten plass og de fuktige klutene gir deg rene hender uansett hvor du er. Produktet er alkoholfritt og uparfymert samtidig som det er hygienisk og skånsom mot huden. Klutene er dermatologisk testet og utviklet i henhold til EU direktiver.

Tork Premium Håndrengjøring er like perfekt til tøffe oppgaver som olje og fett som til daglig rengjøring av hendene når du ikke har tilgang til såpe og vann

Nonfood.no. En del av Norgesgruppen.

CorePublish CMS