Hurtiglenker

 

Du er her:

Verktøylinje

 

Tork Elevation tildelt red dot prisen for god produktdesign

Tork dispenserserie Tork Elevation for offentlige toalettrom har bare vært på markedet en kort stund, men er allerede tildelt enda en prestisjetung utmerkelse, nemlig ”the red dot award: product design 2009”. Den nye dispenserserien, som er Torks viktigste produktlansering på ti år, ble tidligere i år utropt som vinner av iF-prisen for god produktdesign.

 Før lanseringen av Tork Elevation arrangerte Tork en konkurranse blant velkjente designere om de beste ideene.  Den svensk-amerikanske designeren Thomas Meyerhoffer vant i kampen om å få designe Tork Elevation. Utfordringen var å designe produkter som oppfyller de strengeste krav til kvalitet, både med hensyn til funksjon og estetikk.

Tork er global markedsleder når det gjelder produkter til offentlige toalettrom. Torks nye produktserie, Tork Elevation, består av dispensere for papirhåndtørk, toalettpapir, flytende såpe og luftfriskere. Thomas Meyerhoffer valgte en elegant og klassisk design som vekker assosiasjoner til skandinaviske tradisjoner. 

“Disse prisene er en anerkjennelse av at SCA brukte en ekte designer da de skulle utvikle sitt viktigste produkt på mange år,” sier Thomas Meyerhoffer fra California, hvor han bor.

“Dette viser at det lønner seg med en strategisk tilnærming til design, der designeren får lov til å skape noe som oppleves som unikt,” fortsetter Thomas.

 

Det er ikke første gang Thomas Meyerhoffer formgir produkter som vinner disse to meget ettertraktede designprisene, iF Product Design Award og red dot design award. I samarbeid med Tork har han kunnet gjenta denne suksessen.

”Å vinne disse prisene er uttrykk for at du som designer har fulgt riktig visjon under utformingen av produktet,” sier Thomas Meyerhoffer.

Den offisielle overrekkelsen av red dot prisen finner sted den 29. juni i Essen, Tyskland, og i denne sammenheng vil det bli offentliggjort mer informasjon om prisen og begrunnelsen for tildelingen.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte

Line Pedersen, Product- & Marketing Manager, SCA Tissue Europe
Telefon: 22 70 62 26   Mobil: 934 66 357       E-post:
line.pedersen@sca.com

Nonfood.no. En del av Norgesgruppen.

CorePublish CMS