Hurtiglenker

 

Du er her:

Verktøylinje

 

En ny måte å nå café- og restaurantgjester på

Vi er midt inne i høysesongen for hoteller, caféer og restauranter. Det er nå denne bransjen må intensivere tilbudet til gjestene. SCAs varemerke Tork presenterer en ny og interessant videreutvikling av dispenseren for interfold servietter – en synlig reklameflate, spesialutformet for Torks interfoldservietter – en ny kommunikasjonskanal rett på dispenseren.

 Med den nye, lett synlige reklameplassen kan caféer og restauranter kommunisere direkte med gjestene sine, fremheve viktige dager som morsdag eller St. Valentins dag, informere om spesialtilbud, minne om at de serverer organisk mat, kommunisere sitt engasjement for miljøet eller bare tipse kundene om nye retter på menyen. Reklameplassen på dispenseren kan også selges til leverandører som kan markedsføre et nytt produkt f.eks en ny leskedrikk som selges i caféen, kantinen eller restauranten.

–”Vi ønsker å gi kundene våre flere muligheter til å kommunisere med gjestene sine. Med et budskap på serviettdispenseren åpner det seg en ny mulighet til å informere og markedsføre tilbud og nyheter” uttaler Line Pedersen, Produkt- og markedssjef i SCA Hygiene Products.

Serviettdispenseren er spesialutformet for hoteller, restauranter, kafeteriaer, barer, catering, skoler, universiteter og hurtigmatrestauranter. SCA tilbyr ferdige maler med emner som miljø, ferie, mat etc. Restauranter, hoteller og caféer kan enten velge å bruke sin egen kreativitet til å fremheve sine tilbud eller å laste ned ferdige malene fra www.tork.no

 

25 % lavere serviettforbruk - bedre for hygienen og for miljøet

Tork interfoldservietter garanterer at gjesten bare får én serviett av gangen. Takket være denne funksjonen kan Tork garantere at forbruket reduseres med 25 prosent.I andre land, hvor systemet allerede er lansert, har bedriftene redusert forbruket sitt med 30 prosent i gjennomsnitt.

I det nye serviettsystemet vises bare én serviett av gangen.Dette sikrer bedre hygiene og reduserer risikoen for bakteriespredning. En mindre mengde brukte servietter reduserer også behovet for leveranser og transport.Dette resulterer i mindre avfallsmengder, samtidig som belastningen på miljøet reduseres. 

Dispenser med mulighet for reklamebudskap på front og/eller sider finnes i tre varianter;  høykapasitets-, disk- og bordmodell.Utformet i plast eller aluminium.

*SCA rangert som verdens mest miljøvennlige produsent av papirhåndklær av det uavhengige instituttet EIRIS.

 

Hvis du vil ha mer informasjon eller flere bilder, kan du kontakte:

Line Pedersen, Produkt og Markedssjef, SCA Hygiene Products

Telefon: 934 66 357
E-post:
line.pedersen@sca.com

Nonfood.no. En del av Norgesgruppen.

CorePublish CMS